Nagyon örülünk a posztolt játékok népszerűségének. Jókedvű aktivitásotok elismeréseként, díjazásáért egy versenyt szeretnénk indítani a héten. Íme a kiírás:

Téma:

Minden aktivitás, helyes megfejtés vagy jókedvű levél pontot ér. A pontokat vezetni fogjuk és az általatok megismert zárt csoportban időnként beszámolunk a verseny állásáról.

Nevezés:

Egy hasznos vagy vicces, nem túl értékes tárgy felajánlásával nevezhetsz. A tárgyról készíts egy képet amit berakunk a lent látható fadobozba.
Pl.: első nevezőnk egy originált 3 darabos sport zokni készlettel nevezett! …ez már a dobozban…

Mi is behelyeztük ezt azt:
– egy táblás társasjáték
– egy könyvutalvány (5 e. Ft)
– egy licitálós kártyajáték (Eladlak)

Díjazás:

Minden résztvevő elismerésben részesül és választhat a dobozból egy nagyobb vagy egy apró ajándékot! Aki a legtöbb pontot gyűjtötte az választ először utána a következő és így tovább. Ha még marad ajándék a dobozban, akkor az első helyezett ismét választ, azután sorrendben megint követik őt a többiek.

Eredmény hirdetés időpontja:

Amikor megnyílik ismét a klub… azon a héten péntekig hozd be az apróságaidat amiket felpakolunk az ebédlő asztalra. Ezen a pénteken 17 órakor ünnepélyes eredményhirdetést tartunk és megejtjük az ajándékválasztási ceremóniát!

Jó játékot mindenkinek!

Íme a doboz:

Támogatás:

Köszönettel fogadjuk az apróbb ajándékokat azoktól is akiknek nincsenek nyerési ambícióik de jókedvűen lapozgatnak posztjaink között. Ha szeretnéd színesebbé tenni az ajándékdobozt ezzel is támogatva munkánkat, küldj egy képet. Az apróság eljuttatása, postázása nyitásig ráér!

Köszi

Hajó

Leave a Reply