A feladat a következő volt: elképzelni egy klubtárs egy ideális/szuper napját, majd leírni azt. Nézzük milyen alkotások születtek:

G. egynap R. tollából:

G. reggelente veletek indít,részt vesz a napindító beszélgetésekben.

Egyes délutáni foglalkozásokon is jelen van. Kivételesen jól teljesít ezeken sokszor.

Régen a Klubházban meg az online változatban egyaránt.

Nagyon szeret ingázni a 2 lakása között és ahol van kert,azt rendszeresen ő gondozza.

Gyakran lenyírja a füvet. Nyilván jobb érzés neki,ha szép környezetben ejtőzhet a nyugágyban,ha tűrhető az idő.

Sokat segít a szomszédjának a bevásárlásban.

Ez nagyon szép gesztus tőle és örülök,hogy ő is egy segítőkész típusú ember.

Szeret sokszor, nagy adagokat enni. A finom ételek fontos részét képezik az életének.

A napzáró beszélgetésekbe is többnyire becsatlakozik.

Kifejezetten sok időt tölt el a neten való nézelődéssel,zene hallgatással

A egynap É. tollából:

Úgy gondolom igazán hálás vagyok, hogy leirhatom A. kedvenc napját. 

Reggel hat órakor ébredt. Kellemesen kinyújtozott és felkelt. Lejött a galériárol ahol aludt. Szétnézett, reggel van. Mit kezdjen ezzel a nappal?? Kiment a fürdőszobába és megborotválkozott. Megszokott mozdulatok és közben szépen felébredt. Megitta a reggeli kávéját. Kinyitotta a bejárati ajtót hogy lássa a kiültetett növényeket. Látta szépen fejlődnek. 

Miau a szomszéd macskája köszönt rá. 

Szia éhes vagy cicus?? Adott neki egy falat májkrémet. Nézzük ma milyen nap van?? Szép idő van, akkor biciklizés. Melyik programmal kezdjünk. Egy mandala festés. Tegnap egyet elkezdett ma befejezi. Szép kék és sárga. Elmélyült figyelemmel festett. Mikor befejezte boldog mosoly suhant át rajta. Hagyta megszáradni. Ott az asztalon.  Aztán egyik barátja ráköszönt. Röviden beszélgettek. Utána felöltözött.  Összekészitette az útravalót. Vizet is tett be. Hátizsák és a bicikli. Menjünk ma az erzsébetvárosi temetőbe utána a csepelit is meglatogatom. Döntött. Frissen indult otthonról. Reggel járt a fejében. Az online materia reggeli beszélgetés. Ma Hajni kedves hangjára kezdtünk. A. ma is vitte a jó hangulatát. Igyekezett mindenkinek jót kívánni. Türelmesen várt tudta nem késik el. Elbúcsúztak majd felült a biciklire. Szeretett biciklizni. Ilyenkor szabad Volt. Óvatosan közlekedett. Kíváncsi volt kit fedez fel a temetőben. Nem volt ismerős egyik sem. Útközben megállt, mert a kvíz csoport indult. Ma részt akart venni. Szerette tudását gyarapítani. Kis papír, toll és hallgatta Juli kérdéseit. Volt amit tudott de örült hogy volt amit nem, mert tudta most megtanulja. Öröm volt saját kerdeseit is hallani. Ezekben nem vett részt. Jókat nevettek közben. Hiszen voltak igazán olyan kérdések amelyeket nem is lehetett kitalálni. Nem baj első megérzés. Aztán kiderül a valóság. Jókat nevetett amikor felnézett egy apró állatot pillantott meg. Mi ez ?? Ez egy görény. Hogy kerül ez ide?? Hát valaki sétáltatja. Jót beszélgetett a tulajdonossal. Kiderült egy focista. Nagy Róbert. De jó adj egy autogramot a sapkamra. Igen, jól látod Liverpool szurkoló vagyok. Tudom oda készülsz. Hajrá Liverpool. Ezzel váltak el. 

Aztán a csepeli temetőben Zámbó Jimmy sírját fedezte fel. Egy zongora. Szerinte túl nagy, de tisztelettel megállt a sírnál. Aztán elindult hazafelé. Meglett ma az ötven kilométer. Elégedett volt magával. Este egy könnyű virslis vacsora és még egy kis Queen zene kozben ment fürdeni. Ez egy tartalmas nap Volt. Jóízűen aludt el. 

Ui. Sosem fekszik le legalább negyven sakk lépés nélkül. Tehát mielőtt elaludt meg játszott egy negyven lépéses partit. Mosolygott mikor látta ennyi elég volt. Nyert. Sakk. Mondta és ment fürödni. Ezzel zárta a napot. 

Klubtagok egynap J. tollából:

É:

8-kor a megszokott módon csörgött az ébresztő, de É. már korábban ébren volt, hiszen ezt a napot már nagyon régóta várta, szóval egy gyors mozdulattal hatástalanította a vekkert. Az ételfutár időben érkezett, megint húsos ebédet hozott, de ezt sem bánta, majd hétvégén csinálok magamnak valami főzeléket- gondolta magában. Reggel meglocsolta a virágokat,-egyre szebbek és szebbek lesztek-, mondta nekik, aztán már el is kezdett készülődni, hiszen délben volt a találka.

G:

G. a mai napon már nagyon korán kelt, hogy 8-ra beérjen az egyetemre a földrajz előadásra. Kicsit álmos volt még, de várta ezt a napot, hiszen ma lesz szó az iskolában az Eurázsiai hegységrendszer tagjairól és délre is van egy megbeszélt találkozója, szóval helyet is foglalt az első sorban és nyitotta a füzetét (aminek borítóján az összes eddig megrendezett olimpia volt felsorolva városokkal együtt). 1936 Berlin, ez az infó egyszer biztos jól fog jönni-mormogta magában, majd az előadást nyitott fülekkel és csillogó szemekkel hallgatta végig

R:

R. nehezen ébredt, az előző éjszaka 2 horrorfilmet is megnézett, ami alapvetően nem is lett volna baj, hiszen bírja az ilyesmit, csak a párja nem mert elaludni emiatt, ezért macskás videókat néztek hajnalig. Reggel sétára indult a kedvenc zenéivel a fülében, miután magához vette az életbenmaradáshoz elengedhetetlen koffeinadagját. Verőfényes napsütés volt, szuper hangulatban közeledett az énekiskola felé, ahol még a déli találkája előtt begyakorolta a Linkin Park: In the shadow c. dalát a megasztár 1 zsűrijével Pierrot-tal, Somával, Presser Gáborral és még egy valakivel (vagy kettő?), akire nem emlékszem. Magabiztosan távozott a suliból és sietett, hogy odaérjen délre a megbeszélt helyszínre.

A:

A. a szokásosnál is jobb kedvvel ébredt, hiszen hetedike volt, ami azt jelenti, hogy megérkezett a HaMaMa, vagyis a havi matematikai magazin a postaládájába. Leballagott a földszintre kávéval a kezében és hopp, nem csalódott, ott volt az újság! A címlapon Babai László volt és a szöveg a fotója alatt:

Gráfizomorfizmus kvázipolinomiális időben

Ez gondolom Önöknek, kedves olvasók nem jelent semmit, bevallom őszintén, nekem sem, de lényeg, hogy A. pulzusa megugrott és kettesével vette felfelé a lépcsőfokokat, hogy minél hamarabb hozzájusson az agya a szellemi munícióhoz és belevethesse magát a kedvenc lapjába. Olvasás közben fél kézzel reggelit készített magának, tojásrántotta és még a levelező sakkal is tudott emellett foglalkozni, szerencsésen kimentette magát egy szorult helyzetből, azzal, hogy a lóval visszahátrált E5-re. Miután kiolvasta az újságot felkapta a napszemüvegét és a bringájával elindult boldogan a találkozójára, délre oda is ért.