Jeffy

Jeffykém, álmodtam egy világot neked.És remélem odafennt csupa jó dologban lesz részed.megéltünk mi itt sok mindent, idelent.Megadtunk neked mindent, csak hogy jól érezhesd magad.És ha majd magányos leszek, már most tudom, hogy rád fogok gondolni majd.Azt hittem már nem leszel velem, mikorra e sorokat befejezem.De most folytatom., mert jobb a hangulatod.Van egy kis betegséged, remélem elmúlik jövőhéten.Infúzióra vittelek, és a kutya kórházat is megjártuk, nem egyszer.Azt hittem reggelente, hogy “ma nem kelsz fel “. De csak ijedség volt. Abban bízhatunk, hogy táplálkozásod a régi lesz.Remélem jövőhéten megkapod a gyógyszered,Hogy minél hamarabb felépülhess.
Artúr

Fotom sajnos nincs, de sztorim van. Volt magyar vizsla kutyánk. Artúr így hívták. Okos kutya volt. Igazi vadász vizsla. Apja és anyja is igazi vadász vizsla volt. Mi egészen véletlenül jutottunk hozzá mikor elhunyt Vitéz nevű szintén vizsla kutyánk. Artúr illet hozzá a név. Igazán szép fejtartása volt. Történt egyszer hogy séta közben a kutya mellett beindítottak egy motort. Jó hangos volt és a kutya nagyon megijedt és nem volt rajta póráz és messze elszaladt. Annyira hogy nem találtuk sehol. Férjem hazajött és mondta a kutya nincs meg. Így úgy döntöttünk elkezdjük megkeresni. Egy zöldövezeti lakótelepen laktunk. Elindultunk és kerestük a kutyát. Egyszer csak oda értünk egy hatalmas zöld dombhoz. A domb tetején ült a kutya. Messze volt a lakástól a domb de ott ült a kutya. Azt az örömet Ami akkor ért minket. Megtaláltuk mert okos volt. Kiült a dombra hátha rá találunk. Hazavittük és boldog volt család. Ez volt Artúr története. Összesen három vizsla kutyánk volt. Artúr fia Adonisz is volt kutyánk. Így összesen húsz éven keresztül volt vizsla kutyám. Boldog pillanatokat adtak nekünk. 

Mia

Mia manapság. Decemberben lesz 3 éves.Mókás történet vele kapcsolatban: pár napja felraktunk egy szélesebb lepedőt.Ami alá folyton bebújik, felmászik az ágyra és a lepedő alatt úgy néz ki, mint valami kis szellem.

Leave a Reply