<< VISSZA AZ ELŐZŐ OLDALRA

Ma a világban sokféle egymástól eltérő, önmagában részleges megközelítés van arról, hogy mi is a jó élet. A sokféleség összekapcsolása szeretet alapon lehetséges. Ez az alap a legmakacsabb ellenállást is feloldja és teljesen átalakítja a szemléletet. A lélek hazatér, és ehhez nincs szükség ma már vallási ideológiára. Szükség van viszont lélektani és spirituális tudatosságra, jelenlétre és ismeretekre. Sem a politika, sem a gazdaság, sem a fenntartható fejlődés nem oldható meg a belső ismerete nélkül, csupán a külső tényezők módosításaival. Eljött az a korszak, amikor az emberiségnek szüksége van önismeretre, ha túl akar élni és az ellentétek helyett a kölcsönös elfogadás és integráció útját választja.

Az elmúlt évtizedben tanúi lehettünk az integrál tudatosság megjelenésének és elterjedésének az európai kontinensen, mely egyedülálló jellegzetességekkel és változatos kulturális sajátosságokkal rendelkezik. Ez az új gondolkodásmód, mely egyben egy tudatfejlődési struktúra megnyilvánulása, a legkülönbözőbb területeken jelenik meg – a pszichológiától, a spiritualitástól, a közgazdaságtantól, az ökológiától, vagy a fenntarthatóságtól kezdve a vezetéselméletig, a politikáig, az oktatásig, az üzleti életig, a közösség építésig számos egyéb területen. Ez a nemzetközi közösség egy ideje várja, hogy találkozhasson egymással.

Ennek a szellemében gyűlünk össze az 1. Integrál Európai Konferencián a Millenáris Parkban, májusban, hogy tanúi legyünk és ünnepeljük “Az európai integrál tudatosság felemelkedését” az 1. Európai Integrál Konferencia alkalmával, 2014. május 8-11. között

Körülbelül 500 résztvevő, mintegy 25 európai országból, illetve tengerentúlról érkező vendégek találkoznak majd a gyönyörű Budapesten. Magyarország Európa földrajzi középpontjában helyezkedik el, ahol Kelet és Nyugat találkozik és kultúrák integrálódnak.

A közös külső valóságunk a keret, amely meghatározza a konferenciánk terét. Ezért egy olyan összejöveteli formátumot alakítunk ki erre a konferenciára, amely az eszmecserék mellett az érzelmi (“szívtérbeli”) kapcsolódásokat is lehetővé teszi a megjelenők számára. A tudományos előadásoktól kezdve a rövidebb „flash-prezentációkon” át a mélyebb, átalakító csoportfolyamatokig és szabad, nagy közösségi együttlétekig többféle együttléti formát fogunk megtapasztalni.

Amit kínálunk:

– fantasztikusan gazdag téma-választék: 120 nagyszerű előadó 24 országból

– 5 kiemelt előadó, 90 előadás 25 tematikus szekciókban, 38 saját élményű workshop és 5 közösségi esemény 

Nézd meg a részletes programot, a témákat és legyél részese ennek a kivételes eseménynek!

Teljes program – Konferencia programfüzet
Szekciók
Konferencia honlapja
Jegyvásárlás

<< VISSZA AZ ELŐZŐ OLDALRA